Vennepunktet
Boghvedevej 34 - 8920 Randers NV
Tlf. 8640 7774
Mail:
vp@vennepunktetranders.dk
Startside Aktiviteter Bestyrelse Datoer Kontakt Frivillige søges Hvem er vi? Vedtægter Tilbud fra Kommunen Link Sponsorer
 

 

Vi har plads til alle

Vi på Vennepunktet har lagt mange kræfter i at styrke og udbygge det positive samarbejde med Randers Kommune, så endnu flere borgere og specielt de såkaldt marginaliserede grupper bliver inviteret til at deltage i vore aktiviteter og inddraget i det sociale fællesskab.
Hermed har vi fulgt op på intentionerne med vores driftsaftale med Randers Kommune i form af blandt andet omfattende markedsføring, opsøgende indsats og deltagelse i orienteringsmøder på en række sociale væresteder.

Vi har på den baggrund besøgt Ladegården, Perron 4, Den Blå Paraply, Hjørnestenen, Fontænen på Gl. Jennumvej og Klub 85 for at blive orienteret om opgaverne på stedet og fortælle om tilbuddene på Vennepunktet.

Vi har også informeret repræsentanter for Bysekretariatet på Flyvervej 5 om vore tilbud og mulighederne for at bidrage til den vigtige boligsociale indsats og helhedsplan, som skal gøre boligområderne i Jennumparken, Vangdalen og Glarbjergvej-kvarteret til et bedre sted at bo og leve.

Vores opsøgende indsats med fokus på grupper af mennesker, som står uden for fællesskabet, herunder de yngre fra 18 år, skal fortsætte og styrkes. Vi vil også tage godt imod dem, så de får en ekstra grundig orientering om vore tilbud og mulighederne for ”at komme med på” diverse hold og blive en del af fællesskabet.

Webmaster: hvm@vennepunktetranders.dk

Senest opdateret: 26-08-2017