Frivillige søges

Frivillige søges:PT søger vi holdleder til Smykkedesign. Se mere ved at trykke

på knappen herunder.

Se også EDB holdleder beskrivelses video fra youtube ved at trykke på playknap. Den giver en god beskrivelse af forhold og atmosfære på Vennepunktet.

Senest rettet:29-06-2021

webmaster@vennepunktetranders.dk

Vi efterlyser flere frivillige, der vil være tovholder på aktiviteter, der kan foregå i såvel dag- og aftentimer som weekender.


Foreningen har eksisteret i rigtig mange år med aktiviteter i dagtimerne mandag til torsdag. Den drives udelukkende af frivillige medlemmer, der brænder for foreningen. Den er åben for alle over 18 år, men da åbningstiderne har været begrænset til dagtimerne, er medlemmerne i dag pensionister 50+.


Vi åbner nu op for at få udvidet foreningen, så du, der fortsat er på arbejdsmarkedet, kan deltage. Det kan være du f.eks. har lyst til at være sammen med andre om at tegne og male i stedets malerværksted. Der vil ikke tilbydes undervisning, men gensidig vejledning og inspiration. Eller du vil mødes og dyrke slægtsforskning sammen med andre. Du er måske erfaren slægtsforsker, der gerne vil vejlede nybegyndere.


Der er mulighed for at oprette hold, der vil sy, strikke, kortspil og lignende.

Det kan være aften eller weekend.

Måske er der stemning for åbne værksteder/samvær for hjemmegående mødre på barsel eller forældreorlov om fredagen.


Eller måske har du helt andre ideer. Bliv inspireret af eksisterende aktiviteter.

Derfor efterlyses ildsjæle, der har lyst til at stå for et hold. Der kan sagtens være mere end èn aktivitetsleder for et hold.


Det er ikke gratis at benytte Vennepunktet, man betaler et årligt medlemskontingent og et beløb halvårligt pr. aktivitet, du deltager i.


Skriv til foreningen på vp@vennepunktetranders.dk om dine ideer, så vil du blive kontaktet.